Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemgyógyászat, pszí-sebészet

szellemi-segitok.jpgSZELLEMGYÓGYÁSZAT 

Ezt a módszert igazán azoknak ajánlom, akik hisznek a szellemi síkon történő teremtésben, mert HIT nélkül bizony nem megy, hiszen a fontos, hogy a páciens is hozzájáruljon a gyógyulásához, nélküle nem megy! El kell fogadnia, hogy ennél a módszernél nem érintem a testét,  hanem a szellemtestén dolgozok a beavatásomkor mellémrendelt szellemi segítőmmel együtt.

A szellemgyógyászat lényege, hogy a szellem a szellemet gyógyítja. A gyógyítás szellemi koncentrációval. speciális légzéstechnikával, és energetikai állapotfelméréssel történik, érzékentúli észleléssel. 

A gyógyítás speciális színekkel, akár drágakövekkel, energetikai injekcióval, lézer technikával történik a páciensen, míg ellazult, relax állapotban fekvő  helyzetben van.

PSZI-SEBÉSZETpszi-sebeszet.jpg

Ezt a módszert méltán nevezik az energetikai gyógyászat koronájának! A kezelés során a speciális beavatásom által kapott szellemi segítőmmel vér nélküli energetikai műtétet hajtok végre, olyan jellegű technikával, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Itt a test érintése is szükséges, a beteg testrészen dolgozunk.  A pszi-sebészeti eljárás során átprogramozzuk a szervezetet, és elindul az öngyógyító folyamat!

Ezzel a módszerrel nagyon sok esetben elkerülhető a hagyományos műtéti beavatkozás, de nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, felügyeletet, ellenőrzést!

A kezelés és az energetikai műtét elvégzése kb. 60-90 perc, melyet mindig szellemgyógyászattal kombinálok.

Minden kezelést beszélgetés, lelki problémák feltárása, konzultáció előz meg, hogy érzékelni tudjam, melyik kezelésre van adott esetben szükség. Már egyetlen kezelés is elindítja a folyamatokat, de igazán folyamatos, 4-5 alkalmas kúraszerű kezelés ajánlott a hatékony eredmény érdekében, amelyben végig együttműködik a páciens a gyógyítóval.

Ha hozzájárulhatok a gyógyulásodhoz, szeretettel és nyitott szívvel várom hívásodat:

06 70 619 7388