Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristályprogramozás, kristályterápia

www.tvn.hu_3d485c2954f8be24cbab689d243c1827.jpgKristályprogramozás, kristályterápia

A kristályok, a kövek a teremtő részei, élő, tudatos intelligenciák. Minden kristály tartalmazza az ún. ősrezgést, a világ kezdete óta! ez az első, legtisztább információ a földön! Ezt a rezgést folyamatosan befolyásolják a földön közben általuk felvett rezgések , információk, ezért fontos a tisztításuk! A kristályok ennek a speciális információnak a hordozói, amely az ősrezgés, a vibráció, az energia, az élet és harmónia, /Isten/ információja! kristaly.jpg

Amikor mi emberek megszületünk, még az ún. ősprogram, információ bennünk is megvan, de a külső hatások, információk egyre inkább rárakódnak erre a programra bennünk, és a mi lényünk is folyamatos tisztításra szorul!

A megfelelően, szakszerűen tisztított és programozott kristályok képesek az emberre sugározni az ősprogram információját, rezgését,, ezzel képes visszaállítani az emberben a harmóniát, emelni a rezgésszintet, a tudatosságot, és ezzel elindítani a szervezet , a test öngyógyító mechanizmusát.

Ma már nagyon sok ember visel ásványokból készült ékszereket hatásuktól mindezek ismeretében változást remélve. Viszont, ha ezek a kristályok nem megfelelően vannak kezelve, tisztítva, a remélt hatást nem, vagy csak gyengén tudják kifejteni, a fentebb említett tényezők miatt.

Vállalom kristályok szakszerű tisztítását, és a kívánt támogató hatásra való beprogramozását, melyet előzetesen megbeszélünk!

Ezenkívül programozott kristályokat használok a páciens testének kezelésére, amelyek többféle módon képesek hozzájárulni az egészség javulásához, jól kiegészíti a hagyományos gyógyítási folyamatokat. Ezenkívül lelki problémák, depresszió, kimerültség esetén is hatékonyan segítik a  lélek harmóniájának helyreállását.

Amiben a kristályokkal tudok segíteni:

-kristályok szakszerű tisztítása

-kristályprogramozás kívánság szerint

-kristályterápia

-precíz kristályterápia két programozott kristállyal

-gyors, hatékony kezelés pszihoszomatikus és neurotikus problémáknál

 

Választhatsz velem kristályterápiát, vagy inkább valami mást? Nézelődj tovább az oldalamon :)