Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stresszoldó relax masszázs

 

A Masszázsterápia és a stressz
Gyakorlatilag minden tünet csökkenthető masszázzsal. Kutatások kimutatták, hogy képes csökkenteni a pulzusszámot és a vérnyomást , az izmok ellazulnak , és növeli az endorfinok, a szervezet természetes “jó érzés” vegyi anyagát. A szerotonin és a dopamin is megjelenik a masszázs során, és az eredmény egy jó érzés, nyugodt pihenés, amivel a krónikus vagy szokásos, valamint az akut vagy rövid távú stresszt sokkal könnyebb leküzdeni.

                                               a22ec1f6fb12058e6721a46af8044e83_large.jpg

A masszázs-terápia elsődlegesen használható a stressz enyhítésére, csökkentésére.. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy még egy 1 ½ órás kezelés is jelentősen csökkenti a pulzusszámot, a kortizol szintje és az inzulinszint normalizálódása elősegíti a stressz megszűnését, és a kezelt páciens nyugalmi helyzetbe kerülését. A “nincs veszély” pihenteti az idegrendszert, és segít feltöltődni, hogy viszont ha ismét szükség van a stresszre (lásd fent) akkor minden normálisan működjön. A felgyorsult, nagy sebességgel dübörgő világunk sokkal több stresszes helyzetet teremt, főleg a városi ember számára, mint régen, noha ehhez szervezetünk és egészségünk nem tud és nem képes hozzá szokni. Azonban a masszázsterápia segítségével igazán megpihenhet teste és lelke.

15134-16550-lantom-thai-masszazs.jpg

A Stresszoldó masszázs előnyei

A testünkről és lelkünkről való gondoskodás bír az életünkben a legnagyobb jelentőséggel. Azonban a mai világ civilizált embere hajlamos arra, azért, hogy jobban érezze önmagát olyan helyzeteket és olyan körülményeket hoz létre, amitől hosszú távon sokkal rosszabbul fogja magát érezni. A felgyorsult világ, a rengeteg munka, a civilizációs betegségek, a kevés pihenés, az útközben felszedett káros impulzusok az egészségünkre törnek, miközben éjjel nappal azért hajtunk, hogy jobban érezzük magunkat, nyugodtabbak és egészségesebbek legyünk. Sokszor mire észbe kapunk, már jelentkeznek a stressz tünetei, viszont ilyenkor már megállni nagyon nehéz, hiszen az életkorunk előre haladtával a szokásainkon is nehéz változtatni. A masszázsterápia nem tudja senkinek a szokásait megváltoztatni, nem tesz jobb vagy fegyelmezettebb emberré, viszont segít, hogy a szervezetünk regenerálódhasson, lelkünk fellélegezhessen, és testünk is megpihenhessen. Joga van a testnek és a léleknek is a pihenéshez, hogy így megfrissülve, és megfiatalodva, felszabadulva indulhasson a következő nap. A feloldatlan stressz betegségeket okoz, tehát a stressz oldás, a masszázs betegségmegelőző hatású. Ha nincs lehetősége a nyugodtabb életre, pihenésre, stresszmentes környezetre, pihenésre, akkor keressen fel masszázsszalonunkban, hogy segíthessünk a Stresszoldó masszázs terápiával Önnek.

aura-masszazs-celjaim-500x365.jpg

                                                              Csorba Hedvig masszőr&terapeuta

                                                                      Orosháza Főnix stúdió

                                                                   Bejelentkezés: 06706197388

 

 

 

 
 
 
 


Utolsó kép


ügyfélchatArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 47870
30 nap: 2093
24 óra: 63