Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cellulitmasszázs -narancsbőr ellen

narancsbor.jpgA Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja. Természetesen hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot.

 

A cellulit (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Más, mint a nehéz zsírréteg. A megnövekedett súly miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek és okozzák a horpadásos, gödröcskés, logó bőr képet.

 

A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza. Természetesen speciális krémekkel fokozzuk a hatást.

cellulit_oka.jpg

 

Mire számíts, ha választod a cellulitmasszázst:

Első alkalommal rögzítjük a mérteidet, cm-ben.

Masszázs menete: 45-60 perc

Nyirokcsomók, nyirokpontok masszázsa.Hason perisztaltika beindítása masszázzsal.

A combok cellulit masszázsa,zsírtörése,  köpölyözése, popsi cellulit masszázs, köpölyözése.

Befejezésként vérkeringést fokozó krémmel bekenjük, majd fóliával betekerjük a vendéget, amiben 20 percet pihen meleg takaróban.

cellulitmasszazs2.jpg

A masszázshoz életmód-tanácsadás is hozzátartozik. és sok folyadék fogyasztása!!!

 

A várt eredmény csak hosszas és rendszeres masszázzsal érhető el. Kúraszerűen 12-15 alkalom javasolt. Sok esetben 2-3 kúra egymás utáni lefolytatása is szükséges.

Első 2 hétben: heti 4 alkalommal, utána heti 3- alkalommal kell elvégezni a masszázst.

(köztes napokon torna), szauna ajánlott.

Második kúránál már megengedhető a heti 3- 2 alkalom, fontos, hogy a két masszázs kezelés között 3 napnál több ne teljen el.

Majd minimum havi 1 vagy 2, 4 szinten tartó masszázs ajánlott a jó eredmény megtartása érdekében. De szinten tartó kezelésekig úgy megszeretitek a Cellulit masszázst, hogy igénylitek is a folytonosságát.

14840515208450.jpg