Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Légy önmagad konzultáció

51191828_2018019938253375_2098531423236390912_n.jpg

 

A KONZULTÁCIÓ FŐNYEREMÉNYE TE VAGY! AZ A SZEMÉLYISÉGED, AKI VALAHOL MÉLYEN MEGBÚJIK AZ ALATT, AKINEK JELENLEG HISZED MAGADAT! A  SAJÁT ÉLETEDET ÉLED? JÓL ÉRZED MAGADAT ABBAN AMIT CSINÁLSZ? ÖNMAGAD TUDSZ LENNI A PÁRKAPCSOLATODBAN? SIKERESEN ELÉRED, AMIT KITŰZÖL MAGADNAK? VAGY EGYÁLTALÁN, VANNAK CÉLJAID? VAGY MÁR ELTEMETTED AZ ÁLMAIDAT? 

Hogyan számolj le azokkal a talánjaiddal az életedben, amelyek megállítanak? Szeretnél a céljaid, álmaid felé haladni? Többször leírtad és megtervezted, de valamiért mindig letértél az útról, vagy nem tudtad befejezni?

 

                             EGY ÉBRESZTŐ, HOGY SZABAD LEHESS!

 

Ha felírnád az összes talánodat, ami valaha felmerült benned, és minden esetre hoznál utólag egy döntést, hogy igen vagy  nem, akkor minimum az ötszörösére nőne a bevételed! Amikor Te talánba vagy, akkor nem vagy képes döntésre késztetni mást sem!Amikor a szándék nem egyértelmű, hanem egy igen és egy nem viaskodik benned egymással, abból kerekedik egy PROBLÉMA!

 

"Ahhoz, hogy valaki szabad legyen, meg kell járnia a poklot: szembe kell néznie a nehézségekkel és le kell számolnia a talánokkal. Minél több talánban vagy, annál kevesebbet keresel, annál kevesebb embernek tudod megmondani, mit tegyenek és egyre  több olyan barátod lesz, akik hasonló helyzetben vannak.Az eredmény, egy szép lassú lefelé irányuló csigavonalban esik szét az életed! Ha kezeled a talánokat, akkor a tünetei, a betegség, a szegénység, a pesszimizmus, is eltűnik. Okozó leszel! Eléred céljaidat, kezelni tudod embertársaidat, jobbá teszed saját és a körülötted lévők életét. Sodródni akarsz vagy okozó lenni?"

 

success_and_happiness.png

 

                                                                               

 

 

Neked csak annyi a dolgod, hogy  felveszed velem a kapcsolatot, ha el szeretnéd végezni ezt a programot!


dsc_0050-r.jpg

 

Csorba Hedvig

Coach 

06706197388

fonixterapia@gmail.com