Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biomimetrikus Mimikri testkezelés

las-caras-del-ego-300x2172.jpg

 

Más emberek életútjának, szokásainak, valóságainak, gondolatainak a törlése, és a saját gondolataid, ötleteid, tudásod használatának felébresztése:

 

Biomimetrikus Mimikri testkezelés

 

 

A mimikri értelmezése (átvitt értelemben): Megtévesztő magatartás, amellyel egy személy úgy alkalmazkodik a környezetéhez, hogy másnak mutatja magát, mint amilyen valójában."

 

Ez a test kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna.

 

Mi változna meg az életedben, ha nem megérteni akarnád ?

Mi van ha nem a másolással tanulsz és tudsz és hajlandó vagy e visszahívni azon részeidet amit feladtál azért hogy úgy működj mint akiket másolni akartál ?

 

 

Volt már olyan érzésed, hogy más életet szeretnél és sehogyan sem sikerül kilépned a mókuskerékből?

Hányszor érezted már az életedben, hogy nem is tudod, hogy kinek az életét éled? 

Hányszor ébredtél úgy, hogy az életed olyan, mint a szüleidé, és az nem nagyon tetszik? Lehet, hogy most is úgy kelsz fel reggel, hogy jó de lenne, ha ez a nap más lenne ! Dinamikusabb, örömtelibb? Aztán véget ér a nap,és munka után fáradtan,unottan érsz haza.....

 

Kinek az életét éled ?

 

Csak keresed az okokat, ásol lefelé és mégsem találod a megoldást?

Hogyan változhatna meg ez?

A megoldás erre egy nagyszerű energetikai testkezelés, ami azt változtatja meg, ahol valaki más valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket (nem tudatosan), ahelyett, hogy a saját választásaink alapján teremtettük volna az életünket.

Generációs minták felszámolása is egyben.

 

Ezeket a mintákat bezártad a testedbe, próbáltad megérteni és lehet, hogy folyamatosan azt hozod létre, ami valójában nem is szeretnél.

 

Mi változna meg az életedben, ha mindezt nem megérteni akarnád? Mi van akkor, ha nem másolással tanulsz? Hajlandó vagy-e visszahívni azokat a saját "részeidet", amiket feladtál azért, hogy úgy működj, mint akiket másolni akartál? 

 

 

A BIOMIMETRIKUS azt jelenti, hogy amit bezársz a testedbe, amikor meg akarsz érteni valakit, és ezért leutánozod, mert azt hiszed, akkor majd megérted, miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy így tudsz neki segíteni.  

Kifejezetten igaz ez a gyermekkori hozzáállásra, amikor a gyermek lebutítja önmagát, a szülei valóságához, hogy segítse őket.

Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból  és a kollektív tudatból átvett fix nézőpontokat, mintákat fájdalmakat törli, amit ki akartál próbálni, és azután már el is felejtetted, hogy nem is a tiéd!

 

Mi lenne, ha az ezzel kapcsolatos blokkok, korlátozásokfeloldódnának a testedben?

 

Felfedeznéd velem ezt a lehetőséget?

 

Kíváncsian várom nagyszerűségedet !

 

Csorba Hedvig masszőr, spirituális terapeuta&Access Bars facilitátor

 

Érdeklődés, bejelentkezés:06 70 619 7388