Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen egy Access Bars® kezelés?

aufzeichnen_acces_bars.jpgbars--1-.jpgAz Access Bars egy nagyon finom érintésekkel működő módszer, ami a fejen lévő 32 bar pontokon keresztül oldja a letapadt, berögzült, már terhet és korlátot jelentő gondolatainkat, érzelmeinket, hiedelmeinket, félelmeinket.

Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

A kezelés kényelmesen, fekvő helyzetben többnyire egy masszázságyon történik, de lehetséges bárhol, bármikor, akár a szabadban is. Leginkább egy finom masszázs érzetéhez hasonlítható,mély relaxált állapotot idézve elő közben, mivel az agyhullámok belassulnak általa.   

A kezelés időtartama kb. 60-90 perc. 

BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.

Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni azokat a dolgokat, amik meghoznák azt a változást az életedben, amire mindig is vágytál. Ezek az akadályozó dolgok lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

 A kezelés hatására  fokozatosan kisimulnak a gondolataink, rátalálunk a valóságos világunkra, és hozzáférünk a tudatosságunkhoz, a tudáshoz, ami mindig is bennünk volt.Gyógyulnak és oldódnak azok a testi és lelki problémáink, amiket az elvárásaink, a nézőpontjaink, a hiedelmeink, és az önszabotáló programjaink okoznak

Az Access Bars segít megtalálni a saját kérdéseidet, melyekkel teret nyithatsz a végtelen lehetőségekre, amelyeket el sem tudtál képzelni, és amelyekkel végre azt az életet élheted, amire mindig is vágytál, ha mindezt megengeded magadnak. 

Alkalmazásának  hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei nőhetnek.

A kezelés hatása már az első alkalom után érzékelhető.

Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá váljanak, amennyiben Te  készen állsz a változásra!

Már egy alkalom is elég lehet, hogy elindítson a vágyott utadon.

A kezelés többszöri ismétlésével újabb és újabb gátaktól és korlátoktól szabadulhatsz meg, érdemes először 3x4x hetente egy alkalommal alkalmazni, majd ezután, amikor érzed, hogy szükséged van rá. 

 

Néhány kérdés,ami elindít a változásban, ha választanád........

Te milyen életet választottál magadnak? Egy szenvedésekkel, betegségekkel és küzdelmekkel teli életet? Mi az a kérdés, amit minden nap felteszel magadnak? Tudni akarod miért vagy ilyen peches, vagy miért ilyen szerencsétlen? Ha sokat ismételgeted, meg is kapod a választ, még pedig úgy, hogy egész konkrét szituációkban és helyzetekben találod magadat, amikben megtapasztalhatod, amiket tudni szerettél volna.Az életedben minden egyes helyzet, esemény egy válasz a benned lévő gondolataidra,szüntelenül ketyegő kérdéseidre! Állj meg egy pillanatra, és nézd meg, milyen az életed? Nem tetszik? Hagyd abba! Hagyd abba! Válassz mást! Ha nem tudod, mit válassz, tedd fel a kérdést magadnak, hogy mit szeretnék? Mi a jó nekem? Ismételd naponta, folymatosan..... és csak engedd meg, hogy megérkezzen a válasz, a fentebb leírt módon... Hogy mitől működik? Mert minden energia.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Barok futtatásáról:

" A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén."

Kezelésre bejelentkezés: 0670 619 7388  vagy : fonixterapia@gmail.com  

         A kezelés értéke felbecsülhetetlen, ára:  7 500 

 

Szeretettel és nyitott szívvel várunk!

Csorba Hedvig Access Bars facilitátor és Papp Gábor Access Bars kezelő

 

 

11960053_840250052760100_2526968820467937963_n--1-.jpg    . 

          gabibars.jpg