Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars® kezelés

      

                                                 

                                         Mi az  Access Bars®?

 Az Access Bars egy egyedülálló technika, amivel bármit  megváltoztathatsz az életedben,még azt is amiről azt hitted, hogy megváltoztathatatlan.

A legrohamosabban terjedő, és fejlődő tudatosság és személyiségfejlesztő hatékony, dinamikus módszer szerte a világon!

                    Már több ezer ember életében járult hozzá a változáshoz!

                                     esemeny.jpg                                      

Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

Nagyon gyorsan ható módszer hiszen a fejen megérintve az adott pontokat és aktiválva vannak a hozzá rendelhető életterületek. Ezáltal, megtapasztalhatod ahogyan a testedben elraktározódott félelemek, szorongás stb… feloldódik. Kinyitva a végtelen lehetőségeket.

                                               

 

Menüpontok

Cikkek

Az agyhullámokról

Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access Bars delta és théta agyhullámokkal dolgozik.                                       

 

Tudományosan az Access Bars® kezelésről

Egy agykutató felfedezése az Access Bars® hatásáról